Stagiair(e) gezocht

Ecobliss werkt aan een baanbrekende verpakkings-innovatie voor geneesmiddelen, gerelateerd aan patiënten en Internet of Things. Om ons goed voor te bereiden op de introductie in de markt zijn wij op zoek naar een stagiair die geïnteresseerd is om marktonderzoek te doen binnen alle partijen die belang hebben bij dit project.
Ecobliss is een bedrijf dat opereert in een niche markt op het gebied van verpakkingen, en door middel van innovaties deze positie heeft weten uit te bouwen naar een organisatie met – wereldwijd – 300 medewerkers. Voor onze innovaties hebben wij verschillende internationale prestigieuze prijzen gewonnen!

Wij bieden een geavanceerde stagewerkplek in een vriendelijke en open bedrijfscultuur met veel ruimte voor eigen initiatief! Natuurlijk helpen we je waar we kunnen met een uitgebalanceerd learning programma en continue feedback. Uiteraard ontvang je een stagevergoeding en je krijgt de mogelijkheid om je scriptie te schrijven tijdens de stageperiode van minimaal 3 maanden bij Ecobliss in Echt.

Ben je geïnteresseerd om een bijdrage te leveren aan verbetering van de gezondheidszorg en samen met ons innovatieteam de prijzenkast vullen? Stuur dan jouw CV en motivatie naar sollicitatie@ecobliss.com. Ontvang je graag meer informatie over de stage neem dan contact op met Jessica Bloem, Management Assistant & HR +31 475 390 551