Thoughts and News on High Visibility Packaging

Groene energie van Ecobliss

De 100ste boom is vandaag geplant. Hoe doen wij dat? Op het dak van het hoofdkantoor liggen vanaf oktober 2018 550 zonnepanelen die elke zonnestraal opnemen en omvormen naar elektriciteit. Daar betrekken wij onze eigen energie van en we beleveren inmiddels 40 huishoudens in Nederland. Sindsdien bespaarden wij met deze installatie 30.000 kg CO2 uitstoot en gebruiken we geen fossiele brandstoffen meer voor onze energiebehoefte. Nog steeds hebben een overschot waarvan ook u gebruik kunt maken. Kiest u ook voor duurzame energie? Check dan deze link: https://lnkd.in/g95_EEr hashtag#zonneenergie hashtag#ecobliss hashtag#bomenplanten

The 100th tree was planted today. How did we do that? On the roof of the head office – from October 2018-  are 550 solar panels. They are used to catch and transform every ray of sunlight into electricity. They generate our own energy and we now supply 40 households in the Netherlands. Since the beginning we have saved 30,000 kg of CO2 emission with this installation and we do not use fossil fuels anymore for our energy needs. And we still have a surplus of energy that you may also use. Do you choose for renewable energy? Please check this link: https://lnkd.in/g95_EEr hashtag#solarenergy hashtag#ecobliss hashtag#planttrees