Thoughts and News on High Visibility Packaging

In gesprek met Jaime Wauben, medewerker Order en Traffic en een jaar in dienst bij Ecobliss.

“Bij Ecobliss willen ze dat ik voor ze kom werken”. Dat was mijn eerste gevoel na mijn sollicitatiegesprek een jaar geleden. Mijn tweede gevoel: dat wil ik ook! Inmiddels werk ik een jaar bij de organisatie. Met een verlenging van mijn arbeidscontract op zak. Het gevoel dat ik vorig jaar de goede keuze heb gemaakt is daarmee dubbel en dwars bevestigd.

Vanaf dag één werd ik opgenomen in het Order & Traffic team. In de eerste week startte ook mijn algemene introductieprogramma. Doordat de trainingen werden gegeven door mijn collega’s kreeg ik niet alleen goed inzicht in de werkprocessen, ook leerde ik iedereen meteen beter kennen. Dit trainingsprogramma heb ik als essentieel ervaren om een goed overzicht van de werkprocessen bij Ecobliss te krijgen. 

Na de introducties ben ik naast de basiswerkzaamheden gestart met trainingen die specifiek behoren tot de functie Order & Traffic medewerker. Een intensief traject waarin de kneepjes van het vak aan bod kwamen. Iedereen had veel vertrouwen in mij en ik kreeg snel eigen projecten en daarmee de gelegenheid om mijzelf te gaan ontplooien. Mijn communicatieve vaardigheden die ik wilde verbeteren heb ik gedurende het jaar goed ontwikkeld. Sinds een aantal maanden werk ik op volle kracht mee in het team. Het veelzijdige takenpakket daagt mij uit om mijn doel te verleggen en expert te worden in het vak Order & Traffic management. 

Naast ontwikkeling in werkzaamheden wordt er veel aandacht besteed aan het individu. Iedereen werkt met veel plezier en de positieve energie die heerst is aanstekelijk. Ook dit moedigt mij aan om mijn leefstijl te verbeteren. Twee keer per week ben ik te vinden in de inpandige fitnessruimte en ik heb mijn eetstijl aangepast. Deze ommezwaai resulteert in meer zelfvertrouwen, ben ik de nodige kilo’s lichter en voel ik meer joy for life. Ik ga met energie naar huis en kom de volgende werkdag fluitend terug om een nieuwe uitdaging aan te gaan.